Wednesday 27 November 2019

VERBATIM POWERBAY FIRMWARE FREE DOWNLOAD

Remind me by Mail - Your email address: Snel is de Powerbay namelijk zeker niet. Overigens is het niet helemaal zo zwart-wit, want zowel het twee- als het vier-schijfmodel bieden de mogelijkheid om via twee eSATA-aansluitingen de capaciteit nog verder uit te breiden. De NS die we in het vorige nummer bespraken was overduidelijk maar een voorproefje van dit model. Zeg maar een uit de kluitengewassen externe harde schijf met netwerkaansluiting. Een goed voorbeeld daarvan zijn de DSmodellen van Synology. verbatim powerbay firmware

Uploader: Doulrajas
Date Added: 6 May 2004
File Size: 31.39 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 17248
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Toch heeft hij een nadeeltje firkware dat zijn de prestaties, die zijn eigenlijk niet meer van deze tijd. Die hebben een relatief eenvoudig behuizing zonder schermpje, waarin de harde schijven in een eenvoudig plastic frame zijn gehangen. De firmware is duidelijk en functioneel, maar biedt weinig uitgebreide functionaliteit.

NAS-fabrikanten laten je daar soms heel behoorlijk voor betalen, maar bij Thecus is dat zeer zeker niet het geval. Als je kijkt naar de frimware, dan valt op dat je deze apparaten op twee manieren kunt bekijken: Daarvan zijn de twee aan de achterkant van het 3. De NS die we in het vorige nummer bespraken was overduidelijk maar een voorproefje van dit model.

Een verschil met de duurdere modellen is wel dat de lades van de harde schijven bij deze twee modellen geen slotjes hebben gekregen. Daarvoor wordt foutcorrectie verdeeld over de aangesloten harde schijven.

verbatim powerbay firmware

External power adaptor,90W, Input: Gaat er iets mis, dan is die netwerkaansluiting het enige communicatiemiddel. Raid 5 powerby slechts een van de vele RAID-configuraties die mogelijk is. Millions of people all over the world use Android devices, custom it and get root rights to full control. This functionality is not supported officially by the device, and may not even be possible - so in short unless you are very technical I would assume that you need a wired network connection for this device.

De techniek wordt verzorgd door een moederbordje op basis van een Intel D, die de beschikking heeft over 1 GB werkgeheugen.

16 4- en 5-bay NAS-apparaten review

Download Samsung Galaxy S5 firmware almost everyone today knows what is Operation System Android, why it s so popular among millions of users and how to use its full potential, how to root Android Samsung Galaxy mobile phone and unroot it backing to stock firmware or ROM. Ook hebben deze modellen geen makkelijk toegankelijke frontaansluitingen.

Je vindt er echter alles terug wat je zou willen van een NAS die je als eenvoudig opslagmiddel wil gebruiken en je kunt tal van plug-ins installeren die beschikbaar zijn via www. Be the first to write a review. De prestaties van deze NAS zijn prima en de vele functionaliteit die het apparaat bevat en via de prachtige firmware op een presenteerblaadje worden aangeboden, laten je al gauw de wat tegenvallende behuizing vergeten. Nadeel van de N Pro is dat de ventilator best luidruchtig is.

Naast de vormgeving heeft de LaCie 5big Network 2 nog een ander groot voordeel: Toon alle producten De TS Pro II is het model dat geschikt is voor in totaal vier schijven; zoals de naam al doet vermoeden kun je er eentje meer kwijt in de TS Met een wat duurdere switch kun je de twee netwerkpoorten van je NAS optimaal gebruiken.

HackVerbatimPowerBay - RevSpace

Je kunt een instapmodel kiezen die grofweg dezelfde functionaliteit biedt als de duurdere, maar die heeft dan wel een tragere processor aan boord en dat merk je als je de NAS zwaarder gaat belasten. By making firmware upgrade for digital photo Onderstaande grafieken tonen de resultaten:.

Ze zijn wat duurder dan een gewone. Overzichtelijk en Nederlandstalig met een duidelijk Vlaamse inslagpwoerbay je als gebruiker de mogelijkheid hebt om het hoofdscherm helemaal naar eigen wens in te delen.

Verbatim powerbay databank 4 bay nas firmware Full guides for Download and updated 30 Sep

Really by Gareth "All cartridges contain rpm drive - tested and warranted by Verbatim" Really? De prestaties van beide modellen zijn simpelweg goed, maar dat mag ook wel gezien de hardware.

In tegenstelling tot de meeste andere modellen in deze test wordt dit model niet zonder harde schijven geleverd en dat maakt het vergelijken van prijzen wat ingewikkeld. De TeraStation-serie is de zakelijke lijn van het merk en de Pro is een model voor vier schijven dat in ons geval met vier disks van 1 TB groot werd uitgeleverd.

verbatim powerbay firmware

Aan de andere kant - en dat kun je letterlijk nemen - zie je ook grote verschillen.

No comments:

Post a Comment